Cumhuriyet İlkokulu

Vizyon: Bağlı yasa ve mevzuat sınırları içerisinde, özgün yaklaşım ve oluşumlarla yapılandırılan; Eğitimde kalitesi, yönetimde verimliliği, personelin niteliği, kurumun etkililiği ile ilçemiz genelinde başarı düzeyi yüksek, öğrencilerin ders dışı faaliyetlerde de başarılı bir eğitim kurumu olmak.

Misyon: Atatürk İlke ve İnkılapları,Türk Milli Eğitimin genel amaçları doğrultusunda, yasa ve mevzuat çerçevesinde; bireysel potansiyelleri doğrultusunda öğrencilerimizi her yönden geliştirerek bir üst öğretim kurumlarına hazırlamak.

Başarılar: Okulumuz 4/B Sınıfı öğrencisi Arif ABUŞOĞLU BİLSEM de okumaktadır. 2023-2024 Eğitim Yılında ilçe genelinde yapılan İlkokullar Arası Bilgi Yarışmasında okulumuz 1. olmuştur.

Saatler: 08:30-14-10
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://akcadagcumhuriyet.meb.k12.tr

Adres - Aktepe Mahallesi Hecek Küme Evleri PK 44600 Akçadağ/Malatya

Kütüphane Kitap Sayısı :1974

Yerleşim Yeri - : İlçe merkezi

Adres - Aktepe Mahallesi Hecek Küme Evleri PK 44600 Akçadağ/Malatya

Ulaşım : Malatya MOTAŞ, Akçadağ Koop Minibüsleri yada şahsi araçlar ile.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık : Akçadağ İlçe merkezinde olup, Malatya İl merkezine 33 km uzaklıktadır.